WEB DIZAJN

WordPress web dizajn koji je kreativan

Wordpress Web dizajn.

Nema vremena za gubljenje

U Tolo Design-u, naš fokus je uvijek na postizanju stvarnih rezultata za naše klijente. Zato vam je cilj učiniti što lakšim da počnete generirati potencijalne klijente online

Najbolja agencija za web dizajn za vas

Kao vlasnik tvrtke, znate da je jedan od najvažnijih aspekata razvoja vašeg poslovanja i uspjeha stvaranje dobre ravnoteže između pružanja vrijednih usluga i osiguravanja da korisnici imaju pozitivno iskustvo.

 Dizajn koji vam je potreban

Agencija za web dizajn koju koristimo za moju tvrtku izradit će web stranicu i sve materijale koji uz nju idu – uključujući sve probne dizajne. Oni vam također daju priliku da isprobate različite koncepte dizajna prije nego što ih prihvatimo i izvršimo bilo kakve promjene koje je potrebno napraviti. Na taj način možete biti sigurni da će vam naš tim dobiti dizajn koji vam je potreban kako bi vaša web stranica bila kvalitetna i učinkovita.

Napravite odredišnu stranicu za promociju svoje tvrtke

Nudimo i širok raspon drugih usluga kao što su eCommerce, marketing na društvenim mrežama, pa čak i marketing putem e-pošte. Želimo biti sigurni da je naš tim u mogućnosti pružiti sve usluge koje su vam potrebne, a mi ćemo naplatiti uslugu. Ako tražite agenciju za web dizajn koja vam može pomoći u izradi vaše web stranice i svih materijala koji uz nju idu, ne tražite dalje od agencije za web dizajn. Pružit ćemo opsežnu pomoć kada je u pitanju stvaranje vaše prve web stranice. Također vam dajemo priliku da isprobate različite koncepte dizajna prije nego što ih prihvatimo i izvršimo bilo kakve promjene koje je potrebno napraviti. Na taj način možete biti sigurni da će naš tim posao obaviti brzo i jednostavno.

 

Napravite statičnu web stranicu za svoj brend.

Možemo vam pomoći stvoriti web stranicu  koja koristi najnovije trendove web dizajna. Osigurat ćemo sve alate koji su vam potrebni da što više ljudi vidi vašu tvrtku.

Dizajniranje početnog izgleda i dojma web stranice 

Važnost brige o početnom izgledu i dojmu vaše web stranice je dobro poznata, posebno što se tiče korisničkog iskustva.

Važno je odvojiti vrijeme da shvatite što pokušavate postići, a naš tim vam može pružiti opsežnu pomoć kada je u pitanju dizajn vaše prve web stranice.

Ono što također činimo je da vam dajemo priliku da isprobate različite koncepte dizajna prije nego što ih prihvatimo i izvršimo bilo kakve promjene koje je potrebno napraviti. Na taj način možete biti sigurni da će naš tim ubrzati ili smanjiti vrijeme potrebno za pokretanje vaše stranice.

Na taj način možete biti sigurni da će naš tim ubrzati ili smanjiti vrijeme potrebno za pokretanje vaše stranice.

WordPress Hosting

TOLO DESIGN osigurava da je vaš hosting ispravno konfiguriran za vaše poslovanje i nudi otkrivanje sigurnosnih prijetnji u stvarnom vremenu.

Održavanje i podrška za WordPress

Usredotočite se na svoje marketinške ciljeve dok naši stručni dizajneri upravljaju vašom web-stranicom

UX and UI Dizajn

Povećajte stopu konverzije svoje web stranice prekrasnim korisničkim sučeljima i UX dizajnom.

WordPress Development

Razvijamo široku lepezu web stranica od osnovnih do složenih, kao i sve između.

WordPress optimizacija brzine

Spora stranica također može dovesti do lošeg SEO rangiranja, smanjenih konverzija i lošeg korisničkog iskustva.

Jedinstven, svjež i privlačan dizajn.

Dizajn je moćan komunikacijski alat koji pomaže tvrtkama izraziti ono što rade na upečatljiv način.

Napravimo zajedno nešto briljantno.

Transformirajte svoje poslovanje i ostvarite svoje marketinške ciljeve uz  web stranice dizajnirane za UX-UI. Ponosni smo na otvorenu komunikaciju.

Scroll to Top